Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a fost, luni, 4 decembrie a.c., gazdă pentru 120 de copii din comunele Straja și Baia care au vizitat Palatul Parlamentului și s-au întâlnit cu președintele interimar al Camerei Deputaților, Alfred Simonis.

„Sunt elevi cu rezultate foarte bune la învățătură, cărora le-am promis în vara acestui an că le voi oferi o excursie de două zile la București, al cărei principal obiectiv va fi vizitarea clădirii Parlamentului. Alături de elevi au fost primarul comunei Straja, Mihai Juravle, și cadre didactice de la școlile din cele două comune, dar și 12 masteranzi din cadrul Universității Ștefan cel Mare Suceava. Tot grupul a fost primit chiar de către președintele Camerei Deputaților, Alfred Simonis, unul dintre cei mai tineri președinți din istoria Parlamentului”, a precizat deputatul sucevean.

Elevii au pus întrebări și au aflat multe informații despre activitatea celor două camere și despre munca deputaților și a senatorilor și au făcut și multe fotografii, amintiri frumoase care vor rămâne peste timp.

„Excursia de la București, la Palatul Parlamentului, nu a fost doar o recompensă pentru rezultatele meritorii la învățătură, ci și un pas înainte în călătoria lor educațională. Fiecare dintre acești tineri are potențialul de a contribui în mod semnificativ la societatea noastră. Tinerii sunt cea mai importantă resursă a României, iar noi avem datoria să îi sprijinim și să îi încurajăm cât mai mult în dezvoltarea lor personală”, a declarat Șoldan.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.