Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu a anunțat că sprijină în continuare Asociația OvidiuRo în misiunea sa de a ajuta copiii, prin programul „Citește-mi 100 de povești!”. Astfel, vineri, 20 mai 2022, de la ora 9:00, împreună cu membri ai Asociației, vor citi preșcolarilor de la Grădinița din Bahna Arini din comuna Preutești, dând un exemplu celor din jur.
Totodată, echipa va desfășura o astfel de activitate și pentru copiii internați pe Secția Pediatrie a Spitalului Județean Suceava.
„La începutul anului trecut, în calitate de ministru al Culturii, am semnat un protocol de colaborare între Asociația OvidiuRo, Ministerul Educației și Ministerul Culturii în vederea stimulării lecturii atât în grădinițe, cât și în cadrul familiei. Programul «Citește-mi 100 de povești!» se desfășoară sub egida Proiectului „România Educată”, derulat de Administrația Prezidențială.
Cred că este un gest firesc să continui să sprijin Asociația OvidiuRo în misiunea de a ajuta copiii, în special pe cei care provin din medii defavorizate, să aibă parte de educație timpurie de calitate. Astfel, vineri, 20 mai 2022, de la ora 9:00, vom merge la Grădinița din Bahna Arini, comuna Preutești, județul Suceava, pentru a le citi copiilor. Doar prin exemplul personal putem să îi obișnuim pe cei mici să citească.
Apoi, ne vom continua programul și, după ora 13:00, vom vizita maternitatea și secția de pediatrie a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava”, a transmis deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.