Municipiul Rădăuți și comuna Putna vor beneficia de investiții în infrastructura școlară în valoare de 1,9 milioane lei finanțate din fonduri europene prin Programul Operațional Regional, a anunțat deputatul PNL de Suceava, Bogdan Gheorghiu.

„Dezvoltarea infrastructurii educaționale este vitală, având potențialul de a conduce spre îmbunătățirea predării, a rezultatelor școlare ale elevilor și spre reducerea abandonului școlar. Mă bucur să văd că guvernul Ciucă profită de oportunitățile pe care România le are ca stat membru al Uniunii Europene. Aceste fonduri sunt o oportunitate incredibilă pentru a reduce, în materie de infrastructură educațională, decalajele dintre unitățile de învățământ din țară”,a spus Gheorghiu.

Astfel, municipiul Rădăuți va primi 931.000 lei pentru demolarea unor construcții existente și construirea unei grădinițe cu program normal, cu branșare la utilități, în timp ce comuna Putna va primi 935.963,67 lei pentru amenajarea arhivei, dotarea infrastructurii educaționale și a sălii de sport din cadrul Școlii Gimnaziale „Mitropolit Iacob Putneanul”.

One Response

  1. sci. gar.

    Păi dacă-i văd ăstuia poza fug copiii de la școală și nu mai are rost investiția. Asta vreți. Și-așa absenteismul și abandonul vor necesita curând campanii de alfabetizare.

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.