Duminică, 12 noiembrie, la Câmpulung Moldovenesc, a avut loc conferința de alegeri a organizației municipale a PSD Câmpulung Moldovenesc, unde au participat peste 250 de electori.

La aceste alegeri au fost prezenți președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, deputatul Alexandru Rădulescu și consilierii județeni Cristian Cuciurean și respectiv Gică Apetrii.

Stan le-a explicat celor prezenți că reușita deputatului Havrici are și un „secret”: munca în echipă. Tot el a apreciat faptul că,  odată cu preluarea acestei zone de către Havrici, situația s-a schimbat radical, lucru observat la alegerile parlamentare, unde zona gestionată de către deputatul PSD a obținut o victorie importantă într-un fief al liberalilor.

Deputatul Havrici, ales președinte al OM Câmpulung Moldovenesc

Deputatul Havrici, ales președinte al OM Câmpulung Moldovenesc

Totodată,președintele PSD a mai spus că speră ca la următoarele alegeri locale Organizația Municipală să dea un candidat care să câștige alegerile în Câmpulung Moldovenesc.

După alegerile de duminică, 12 noiembrie, biroul municipal al PSD al OM Câmpulung Moldovenesc este format din:

Președinte: Havrici Emanuel

Președinte Executiv:Cîrmaci Nicoli

Secretar Executiv: Andrei Gheorghe

Vicepreședinți: Cuciureanu Cristian, Dinu Mihai, Maftean Gheorghe, Posa Adrean, Robciuc Silviu, Badale Mihaela, Timu Dan.

Membri: Huțuleac Laurențiu, Ursa Cristina, Oltei Ion, Hulubeac Angelica, Ioan Dorel Ungureanu, Olar Ana Maria, Marfici Ioan, Bargovan Cătălin și Vaman Vasile care îndeplinește funcția de Trezorier.

La final deputatul Emanuel Havrici a ținut să le mulțumească celor prezenți pentru implicarea de care au dat dovadă la scrutinul din decembrie 2016 și i-a asigurat de întreaga sa susținere.

Deputatul Havrici, ales președinte al OM Câmpulung Moldovenesc

Deputatul Havrici, ales președinte al OM Câmpulung Moldovenesc

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.