Candidatul ARD la Colegiul Uninominal Numărul 2 pentru Camera Deputaţilor, Ioan Bălan, este de părere că Alianţa România Dreaptă este singura şansă pe care România o are pentru dezvoltare.

Deputatul PD-L Ioan Bălan a afirmat că Alianţa România Dreaptă(ARD) se adresează românilor din clasa de mijloc, motiv pentru care este cea mare forţă politică a dreptei pentru alegerile parlamentare din data de 9 decembrie. Bălan este de părere că Uniunea Social Liberală încearcă să ţină România în loc, fără a avea perspective de dezvoltare. Mai mult, având în vedere componenţa politică a USL-ului, deputatul democrat liberal a afirmat că ţara ar putea fi trasă înapoi de o conducere de stânga.

Ioan Bălan, care deţine şi funcţia de secretar general adjunct al PDL la nivel național, a completat spunând că Alianţa România Dreaptă s-a format pentru că era nevoie de o alianţă politică pro-europeană, care să susţină integrarea europeană a ţării şi să apere statul de drept în România.

Candidatul Ioan Bălan a vorbit despre confruntarea politică din data de 9 decembrie. “E o confruntare între cei care vor dezvoltarea României şi cei care vor să o ţină pe loc sau s-o întoarcă în trecut. USL duce România pe un drum greşit, ARD îşi propune să îndrepte România”, a explicat Bălan.

El consideră că baza politică a ARD este clasa de mijloc care trebuie să devină tot mai numeroasă. ”ARD consideră că românii din clasa de mijloc au nevoie de şanse, nu de pomeni. Românii din clasa de mijloc au nevoie de un stat care să facă ordine, să limiteze corupţia, să aducă cât mai multe reguli europene în România şi să-i lase pe cei harnici să prospere prin munca lor”, a mai spus Ioan Bălan, care candidează pentru un nou mandat în colegiul 2 pentru Camera Deputaților ce cuprinde cartierul Burdujeni din municipiul Suceava, orașul Salcea și comunele Adâncata, Ipotești, Mitocu Dragomirnei și Pătrăuți.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.