Deputatul PNL  de Suceava Ioan BALAN anticipează că, după alegerile din luna septembrie, administraţiiile publice locale liberale vor face pasul major de la proiectele de investiţii de interes local, aflate aproape de finalizare, către proiecte majore de infrastructură, cu scopul de a încuraja dezvoltarea economică şi consolidarea capitalurilor româneşti.

„În localităţile unde în ultimii ani am avut primari liberali, ne apropiem cu paşi repezi de finalizarea proiectelor privind extinderea reţelelor de utilităţi, de apă şi canal, de reabilitarea unităţilor şcolare sau modernizarea drumurilor de interes local. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre localităţile conduse de primari PSD sau din alte partide. De aceea, este esenţial ca alegerile locale din septembrie să cureţe administraţia locală din România de acei aleşi locali care nu au lăsat nimic concret în urma lor, deşi au avut la dispoziţie resurse financiare importante, nerambursabile, mai ales pe vremea guvernărilor PSD”, a declarat deputatul Ioan Balan.

Potrivit acestuia, cu bani puţini şi cu piedici constante, primarii PNL şi-au dus proiectele mai departe, iar diferenţele se văd astăzi cu ochiul liber. Este şi motivul pentru care în localităţile conduse de liberali, după alegerile din această toamnă, se va trece la o nouă etapă de dezvoltare, care va avea în prim plan proiectele mari de investiţii, în special pentru infrastructura de transporturi, de gaze naturale, de energie, de educaţie, de sănătate, de sport şi turism. Balan a adăugat că, în ciuda oricăror intoxicări venite din partea PSD, Guvernul Orban pune la dispoziţia comunităţilor locale zeci de miliarde de lei în acest sens. Banii trebuie doar solicitaţi şi utilizaţi în mod onest, pentru dezvoltare.

„Cred cu putere că pentru Moldova, acum, este prioritar să creăm toate condiţiile pentru dezvoltarea întreprinderilor mici şi mijlocii şi pentru atragerea marilor companii în regiune. Aşa se vor dezvolta şi comunităţile şi numai aşa vor apărea şi locurile de muncă bine plătite. Pentru aceste motive, noi, liberalii, am propus la Suceava cea mai puternică echipă de candidaţi la alegerile locale din ultimii ani. Cu Gheorghe Flutur la Consiliul Judeţean, cu Ion Lungu la Primăria Municipiului Suceava şi cu echipa de primari şi consilieri liberali pe care o propunem pentru următorii 4 ani, pot să garantez că vom scoate regiunea din nemeritatul top al subdezvotării. Am garanţia că vom învinge în alegeri, pentru că am fost întotdeauna oneşti cu sucevenii şi ei au fost mereu aliatul nostru în tot ceea ce am realizat. Oamenii ştiu că nu le promitem decât muncă multă şi realizări pe măsură!”, a conchis deputatul PNL de Suceava, Ioan Balan.

One Response

 1. Margueritte_Kliupa

  Papagal mic,gras și prost ce ești tu,spune vulgului mai clar,nu mai morfoli basca ,nu mai zdrăngăni tabla ca pe o talangă prea mare pentru un plăvan atât de mic… Deci,ce mari companii vor veni când veți câștiga voi alegerile? LACTALIS,cumva?
  Vă ia gura pe dinainte,mai e unul care îi cântă în drâmbă lui Flutur,un anume Cadariu,ăla zice ceva dar gândește altceva,anume că „…tot mai mulți primari PSD părăsesc corabia roșie…” subânțelegându-se că părăsesc corabia roșie și se duc la corabia galbenă,cu catargul sculat,vasăzică la PDL vopsit… Toată lumea știe că șobolanii părăsesc corabia,da,nene,așa e,șobolanii se duc la voi…
  Ce s-o mai lungim,județul Suceava cu administrație liberală limbută,este pe ultimul loc în țară la toate cele,cf.
  https://www.mediafax.ro/economic/harta-salariilor-din-romania-un-angajat-din-bucuresti-castiga-4-200-de-lei-net-aproape-dublu-fata-de-suceava-infografic-19444928
  Cam pe acolo stăm,pe locuri,cel mult,de pluton,cum e la turism – locul 8-9 pe țară,ceea ce e de râsul curcilor…Mai stăm bine la morți de covid,la gogoși umplute cu promisiuni cețoase,toată ziua iese gornistul flutur și ne povestște cum pune el „Bucovina” pe hartă,deoarece stătea aia ca proasta,așa,nepusă,noroc că a venit el și a pus-o,acum vine din alt unghi și o pune din nou dar nu se știe unde ,că locurile sunt ocupate,doar dacă ne mai ghicește dumnealui ceva in kliupă,el cu echipa lui de zgomote suferind de kufurism verbal…
  Lasă-te la vatră,nene,mai meri numa’ la tine, la Hilișeu Horea,fă-le lor o bucovină,o ceva,plantează-le copaci ca să nu mai aprindă focul cu tizâc,du-te și predă la intendență tablele și legitimația de bukowinean venit cu pluta,că ești grețos,de-acuma… Laolaltă cu toți conjudețenii tăi puhavi,cu cel care te-a făcut din tablă ruginită,la fel de canalie și de inteligent ca tine… Pune în ramă diploma de bacalaureat luată manu militari (degeaba il întrebi pe cine știu eu ce inseamnă asta,nu știe nici el,întreabă și tu pe un alt colonel în rezervă din echipa vostră…) că e cea mai reprezentativă dintre toate,fii bucuros că rămâi cu banii și cu alte foloase necuvenite..
  Poți ieși să ne spui ,eventual,dacă îl cunoști pe pastorul penticostal care umple ziarele acuma,Nedelea,ăla care își viola fetele și-și maltrata familia… Asta învățați voi ,acolo,la Regiunea penticostală de Nord-Est,gard în gard cu Regiunea Liberală de Nord-Est,să vorbiți în limbi și să vă violați fetele minore? Sau cum te-ai botezat tu,din rațiuni tactice,la 45 de ani,ai încăput în cristelniță sau ai avut derogare?
  Lasă abureala cu succesurile,este fumată încă de pe vremea in care Petrov v-a învățat să mâncați ,nonșalant,kkt cu lopațica Lineman,spre cel necesare…

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.