Vineri, 23 octombrie, a avut loc ședința de constituire a noului Consiliu Local Suceava, rezultat în urma alegerilor din data de 27 septembrie și depunerea jurământului de către consilieri și de către primarul Ion Lungu.

La eveniment a participat și deputatul PNL Ioan Balan, care a transmis felicitări consilierilor locali și primarului Ion Lungu și le-a urat succes în următorii patru ani.

„Alegerile locale s-au încheiat. Vremea promisiunilor a trecut. De astăzi înainte începe vremea faptelor. În toată campania aceasta electorală pentru locale am vorbit despre dezvoltarea municipiului Suceava, despre dezvoltarea județului, dar și despre componenta guvernamentală. Unii, mai cârcotași, au spus «Ce treabă are Flutur cu autostrada A7? Ce treabă are cu Șoseaua Nordului?» Treaba președintelui CJ a fost aceea de a creea, împreună cu Guvernul, acele posibilități, care să ducă la dezvoltarea județului Suceava, a nordului țării”, a declarat Ioan Balan.

Deputatul sucevean i-a transmis premierului Ludovic Orban, care a fost prezent la eveniment, că județul Suceava e pe mâini bune.

„Domnule premier, județul Suceava e pe mâini bune. Vă spun asta pentru că avem un mandat de referință: 2008-2012, atunci când am realizat performanță totală pentru județul Suceava. Și am realizat această performanță pentru că am avut un guvern partener. Speranța noastră este că mandatul 2020-2024 va sta sub semnul aceluiași parteneriat: Primărie-Consiliu Județean-Guvern-Uniunea Europeană. Fonduri generoase ne așteaptă. Promisiunea noastră este că vom scrie proiecte, ne vom duce cu ele, rugămintea este ca dumneavoastră să rămâneți în continuare în acest parteneriat cu noi, pentru că Suceava are nevoie de dezvoltare”, i-a transmis deputatul Ioan Balan premierului Ludovic Orban.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.