Deputatul Pro România, Ioan Cătălin Nechifor, este de părere că tam-tamul făcut în ultima perioadă pe seama Șoselei de Centură ar trebui să înceteze întrucât pe suceveni nu îi interesează contrele politice, ci lucrurile palpabile. Adică, oamenii vor să vadă și tronsonul doi finalizat.

„La urma urmei, eu și Flutur am făcut ceva pentru această centură, care acum este cât de cât este circulabilă. Am încercat, iar cât am reușit am reușit. M-ați criticat că nu am inaugurat cei șase kilometri cu festivități. Am făcut lucrul acela cu decență pentru că nu e normal să inaugurezi jumătate din centură, mai ales că eu știam că restul centurii e problematic”, a declarat deputatul Pro România Ioan Cătălin Nechifor.

De altfel, Nechifor a mai precizat că sucevenii nu sunt interesați de problemele tehnice care s-au iscat de-a lungul timpului, ei vor doar să vadă șoseaua terminată ca să poată circula pe ea.

„Îi încurajez pe toți să închidem subiectul și să nu mai comentăm pe această temă. Poate o vor face, poate că vor fi atenți asupra unor probleme din trecut. Le recomand să aibă foarte mare grijă la modul în care se desfășoară și procedurile, atât partea de execuție cât și partea de decontare”, a spus mai deputatul sucevean.

Deputatul sucevean a mai precizat că implicarea firmei spaniole în execuția lucrărilor, nu face nimic altceva decât să diminueze bugetul acordat acestora. Prin urmare, calitatea lucrărilor va fi pe măsura costurilor.

„Din valoarea licitată de 61 de milioane de lei, spaniolii și-au luat partea lor, 10%,  și mă întreb dacă diferența e suficientă ca să finalizăm lucrarea. De ce au luat 10 la sută? Pentru că cei de la CANIR au pus condiții financiare foarte sus, iar ceilalți ofertanți au trebuit să-și ia un ajutor de nădejde, o firmă puternică care să-i ajute cu două hârtii că au experiență tehnică și financiară”, a conchis deputatul Nechifor.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.