Deputatul sucevean Bogdan Gheorghiu este de părere că prin faptul că Partidul Social Democrat și-a demis cel de-al doilea guvern, în doar un an de zile, a demonstrat că nu poate și nu știe să guverneze  și are, de fapt,  trei mari obiective: accesul la funcții, accesul la banii publici și obținerea imunității penale.

„Primele două obiective le-a realizat, lupta pentru obținerea imunității penale continuă și în anul 2018. Pentru obținerea controlului total asupra societății românești PSD distruge tot: imaginea și credibilitatea externă a României, echilibrul fiscal, legislația penală și dreptatea socială, dezvoltarea infrastructurii și echilibrul de dezvoltare între regiunile țării și toate prevederile Constituției României, punct cu punct. Prin câștigarea alegerilor din 2016 prin escrocherii politice, PSD a distrus aproape complet credibilitatea clasei politice în ochii românilor, demagogia și incompetența fiind duse la un nivel greu de corectat. PSD a umplut ministerele și instituțiile de stat cu personaje dubioase dar cu origine sănătoasă exclusiv din județele dunărene. Singura mare realizare a guvernării PSD a fost mărirea pensiilor speciale, a salariilor demnitarilor de toate categoriile și cîte 3 lei în plus la pensiile și salariile obișnuite”, a declarat Gheorghiu.

Deputatul sucevean a mai transmis că anul CENTENAR  ar fi trebuit să reprezinte o șansă de dezvoltare a regiunii Moldova, ca pol de atracție pentru apropierea Republicii Moldova de România și nu un an al nebuniei politice.

„În anul 2017 și anul 2018 guvernul PSD ar fi putut să bugeteze investiții importante în regiunea Moldovei pentru dezvoltarea economică și socială și ar fi putut demara lucrările la autostrăzile peste Carpați care să lege la 100 de ani de la formarea României Mari toate regiunile istorice ale țării noastre. Ce a făcut guvernul PSD? Răspuns: UN MARE NIMIC.
Din decembrie 2016 până în prezent, PSD are o singură mare obsesie: cum să-i scape pe liderii săi de răspunderea penală. În acest demers PSD distruge tot. Inclusiv România. PESEDIȘTI, OPRIȚI NEBUNIA”, a conchis deputatul Bogdan Gheorghiu.


 

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.