Deputatul PSD de Suceava Maricela Cobuz susține că decizia luată la nivel național de a numi persoane necunoscute pe listele candidaților la alegerile parlamentare pentru județul Suceava nu este tocmai una potrivită.

„Modul în care au fost întocmite listele candidaților PSD Suceava, introducând persoane total necunoscute și care nu au experiență politică, va duce la un rezultat dezastruos, deoarece primarii și electoratul nu vor fi motivați să voteze la alegerile parlamentare.
Nu întotdeauna sigla partidului aduce voturi, de cele mai multe ori oamenii aflați pe listele electorale de candidați aduc voturi partidului”, a transmis Maricela Cobuz.

Potrivit acesteia, foarte mulți dintre primarii și alegătorii PSD au rămas dezamăgiți în urma publicării listelor candidaților pentru alegerile parlamentare.

„Toată baza obținerii unor rezultate favorabile se află în munca primarilor și votanților partidului.
Poate este momentul să realizăm că PSD Suceava trebuie să decidă pentru lista candidaților la alegerile parlamentare și nu interesele ascunse ale unor politicieni.
Sper ca PSD Suceava să obțină rezultate favorabile la alegerile parlamentare din 6 decembrie a acestui an. Nu rămâne decât să le urez succes în campania electorală.
Rămân mereu alături de suceveni și voi continua activitatea în domeniul sănătății exercitându-mi profesia de medic”, a conchis deputatul Maricela Cobuz.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.