Deputatul PSD de Suceava, medicul Maricela Cobuz, a informat că săptămâna aceasta în Parlament a avut loc o întâlnirire cu reprezentanții pacienților pentru a discuta despre nevoia unei strategii pentru sănătate, în aceste condiții de pandemie.

Aceasta a subliniat că este nevoie ca toate spitalele să trateze toți pacienții, atât pe cei covid, cât și pe cei non-covid. De asemenea, este nevoie de circuite epidemiologice sigure, de echipamente și tratamente moderne, la standarde europene, pentru toți pacienții.

„Pacienții cronici nu au mai ajuns în ultimele 6 luni la spital, unii au fost nevoiți să-și întrerupă tratamentul prescris de medicul de specialitate.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține pactul pentru sănătatea românilor. Dincolo de disputele politice, sănătate nu are culoare politică. Împreună cu colegii medici din Comisia pentru sănătate și familie lucrăm în prezent la un program de sănătate pentru toți românii, program ce va fi prezentat în perioada imediat următoare”, a declarat Maricela Cobuz.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.