Deputatul PSD de Suceava dr. Maricela Cobuz îi îndeamnă pe suceveni să iasă duminică, 24 noiembrie, la vot și să voteze cu inima pentru candidatul PSD Viorică Dăncilă.

„Duminică, 24 noiembrie, vă îndemn să vă exercitați dreptul la vot pentru alegerile prezidențiale și să votați din toată inima pentru un președinte care va fi alături de fiecare român. Vă îndemn să votați candidatul Viorica Dăncilă pentru funcția de Președinte al României, deoarece va fi un președinte care își va respecta cetățenii, care va aduce o schimbare în societatea și în politica din România, fiind primul președinte femeie. Vă îndemn să votați pentru prosperitate, democrație și egalitate de șanse. Ne dorim cu toții să avem un președinte prezent și implicat, care să își iubească țara și să o reprezinte cu demnitate în ceea ce privește politica externă”, a spus deputatul PSD de Suceava dr. Maricela Cobuz.

Aceasta a subliniat că Viorica Dăncilă este candidatul perfect pentru alegerile prezidențiale, iar în istoria politicii din România,  Dăncilă este singurul politician care a vorbit deschis și continuu într-o conferință de presă, care a durat 2 ore și jumătate și a răspuns la toate întrebările venite din partea jurnaliștilor, care nu au fost îngrădiți la libera exprimare. A dat dovadă de curaj, implicare și dorința de a comunica, contrar acțiunilor candidatului Klaus Iohannis care și-a selectat doar 9 jurnaliști și a blocat accesul presei din România. 

Deputatul sucevean a mai adăugat că în perioada în care a fost premierul României, Viorica Dăncilă a guvernat pentru prosperitate, pentru bunăstarea românilor și a fost alături de fiecare cetățean prin măsurile adoptate.  În timpul guvernării PSD, românii au beneficiat de creșteri salariale, ale pensiilor, alocațiilor pentru copii, de creșterea burselor pentru studenți și accesul gratuit al acestora la călătoriile CFR. 

„Sănătatea a beneficiat de cel mai mare buget, au fost dotate spitalele cu aparatură medicală modernă, fiecare spital județean a beneficiat de un Computer Tomograf, au fost implementate mai multe programe de screening la nivel național, au fost achiziționate ambulanțe noi pentru fiecare centru și 8 unități mobile pentru depistarea patologiilor oncologice în zonele defavorizate. Contrar acțiunilor Guvernului Orban, care au afirmat în Programul de Guvernare pe Sănătate dorința de comasare a spitalelor, Guvernul Dăncilă a inaugurat anul acesta Spitalul de la Mioveni, a dat în folosință paturi și a creat condiții pentru mari arși, sprijinind financiar investițiile din sănătate”, a explicat Maricela Cobuz.

Aceasta a mai adăugat că pentru tineret, Guvernul PSD a facilitat accesul la investiții și înființarea de noi firme prin Programul Start-Up National, contribuind la crearea de noi locuri de muncă. De asemenea, pentru asigurarea unui viitor mai bun pentru tinerii din România, au fost lansate mai multe programe guvernamentale de economisire prin depozite pentru tinerii cu vârsta până în 18 ani și pentru stimularea participării la o viață activă prin sport, cum ar fi programul guvernamental „gROwth – Contul individual de economii Junior Centenar” și „Growth – Investim în copii, investim în viitor”.

„Vă invit să votați, duminică, 24 noiembrie 2019, candidatul Viorica Dăncilă pentru alegerile prezidențiale, astfel încât toată puterea să nu fie în mâna unui singur om, a unui singur partid politic. În România, ca stat republică, președintele și guvernul trebuie să asigure o politică democratică pentru cetățeni și nu una de austeritate, instigare la ură, dispreț, divizare a societății și eliminarea de pe scena politică a unui partid sau altul, așa cum a făcut până acum Klaus Iohannis”, a conchis deputatul Maricela Cobuz.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.