Deputatul PNL Dumitru Mihalescul a fost prezent alături de primarul comunei Horodnic de Sus, Vali Luță, la semnarea unui ordin de ministru privind construirea unei săli de sport în comună.

„Am avut o mare satisfacție că am fost prezent alături de primarul din Horodnic de Sus, Vali Luță, la semnarea ordinului de ministru privind promovarea investiției de construire a unei săli de sport la Școala nr. 2 “Iulian Vesper” din Horodnic de Sus. Beneficiarii acestei investiții vor fi peste 200 de elevi din comună. Investiția se va derula prin Compania Națională de Investiții”, a precizat Dumitru Mihalescul.

Parlamentarul sucevean a ținut să precizeze că Horodnic de Sus este un model de administrație liberală.

„Deși este la primul său mandat, Primarul Vali Luță nu s-a lăsat până nu a obținut finanțări pentru aproximativ 20 de proiecte înființate în comuna lui: proiectare și execuție lucrări de apă-canal, asfaltări de drumuri, renovarea căminului cultural, renovarea școlilor, grădinițe cu program prelungit, iluminat public, construirea dispensarului medical la standarde europene, construcția unor poduri și multe alte lucruri bune pentru comună.
În comunele administrate de primari liberali se vede schimbarea în bine”, a transmis deputatul sucevean Dumitru Mihalescul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.