Având în vedere contextul epidemiologic al răspândirii virusului Corona, Grupul Ecumenic de Rugăciune al Parlamentului României își exprimă sincera compasiune și solidaritate față de pacienții infectați cu virusul Corona din întreaga lume. Anunțul a fost făcut de deputatul sucevean liberal Dumitru Mihalescul.

Totodată, ne îngrijorează numărul crescând al persoanelor care suferă din cauza pandemiei de Coronavirus și suntem alături în cuget și rugăciune de toți cei care se îngrijesc de ele.

 Grupul Ecumenic de Rugăciune al Parlamentului României recomandă credincioșilor să își păstreze starea de calm și să treacă prin aceste momente având în inimă pasajul din Sfânta Scriptură: ,,Nu vă îngrijorați de nimic; ci, în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința Lui Dumnezeu, prin rugăciuni și cereri, cu mulțumiri. Și pacea Lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile și gândurile în Hristos Iisus’’ (Filipeni 4:6-7).

  În acest context dificil presărat cu deziluzii și încercări vă rugăm să respectați măsurile de prevenție recomandate de autorități, să vă informați doar din surse oficiale și să vă slujiți cu dragoste semenii, împlinind astfel porunca Mântuitorului Iisus Hristos. Prin Hristos, umanitatea fiecăruia dintre noi este sfântă.

Dumnezeu să binecuvânteze România și românii de pretutindeni”, a transmis deputatul Mihalescul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.