Deputatul PNL de Suceava Dumitru Mihalescul susține că reprezentanții PSD continuă să mențină un blocaj total în administrația locală a Comunei Straja și solicită revenirea de urgență la normalitate.

PSD ne dă în fiecare zi argumente în favoarea curățării țării de administrațiile luate pe persoană fizică și care nu funcționează sau funcționează numai în interesul pesonal al primarului PSD sau al șefului politic PSD! Au trecut doi ani de când primarul din Straja și consilierii PSD blochează validarea consilierilor PNL și întregirea consiliului local. Prin această șmecherie ilegală, PSD păstrează majoritatea în consiliul local și aprobă doar hotărârile care le convin sau care le aduc beneficii personale. La Straja se vede cu ochiul liber că PSD nu dă doi bani pe lege, o încalcă constant de 2 ani și continuă să meargă fără nicio jenă mai departe”, a transmis deputatul sucevean.

Potrivit lui Dumitru Mihalescul, cei din PSD nu respectă nici deciziile definitive ale instanțelor de judecată și nici ale prefectului, care îi obligă să intre în legalitate imediat.

Cine are de pierdut din tot acest blocaj instituțional? Evident că singurul care pierde este cetățeanul din Straja! Proiecte pentru comunitate nu se fac, doar se minte că se vor face cândva. PSD minte că are proiecte finanțate ba din fonduri europene, ba din fonduri naționale de la Compania Națională de Investiții, ba din falsul și ilegalul fond al lui Vâlcov pentru investiții. În realitate, primarul din Straja nu a trimis decât o scrisoare de intenție la Guvern, cum că ar vrea să modernizeze drumurile din comună, nu și proiecte care să aibă toată documentația necesară. Acesta a fost și va rămâne PSD: un partid care confiscă instituții și minte fără nerușinare populația. Îmi doresc mult ca la alegerile din iunie, cetățenii să-i sancționeze drastic pe cei din PSD Straja pentru modul în care 4 ani și-au bătut joc de problemele comunității și au confiscat primăria”, a mai transmis deputatul Dumitru Mihalescul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.