Deputatul PNL de Suceava Dumitru Mihalescul i-a adresat o interpelare ministrului Justiției, Cătălin Predoiu, privind asigurarea resurselor financiare pentru finalizarea obiectivului de investiții „Sediul Judecătoriei Rădăuți”.

„În primul rând, vă rog să îmi permiteți să vă mulțumesc pentru faptul că în anul 2020, în ciuda constrângerilor bugetare severe determinate de criza sanitară și economică, Ministerul Justiției a găsit resursele financiare necesare pentru a finanța continuarea lucrărilor de realizare a sediului Judecătoriei din Municipiul Rădăuți. Grație acestei susțineri a proiectului, lucrările au avansat într-un ritm satisfăcător, urmând să se intre în ultima etapă de execuție a lucrărilor. Pentru finalizarea acestei investiții mai este necesară o alocare bugetară în anul 2021 de aproximativ 9,8 milioane de lei pentru finalizarea lucrărilor de construire, pentru mobilier și alte dotări.

Cunoscând faptul că domnia voastră ați dat constant asigurări că veți susține procesul investițional la nivelul instanțelor și luând în considerare că în această perioadă se finalizează filele de buget pentru anul următor, vă rog, domnule ministru, să precizați dacă pentru obiectivul de investiții ”Sediu Judecătoria Rădăuți” vor fi alocate fondurile necesare (9,8 milioane de lei) în vederea inaugurării acesteia la finalul lunii iulie 2021?”, a transmis deputatul PNL de Suceava Dumitru Mihalescul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.