Deputatul PNL de Suceava Dumitru Mihalescul a fost prezent la investirea noului primar al municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, și a consilierilor locali.

Astfel, acesta a subliniat că Bogdan Loghin este tânărul care a reușit să scrie istorie pentru Rădăuți și, care, împreună cu echipa liberală, va duce orașul spre dezvoltare.

„Este un moment istoric pentru Rădăuți! Trebuie toți să ne unim și să facem tot ce e mai bun pentru Rădăuți, pentru Bucovina și pentru România”, a declarat deputatul sucevean.

Acesta l-a felicitat pe președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, pentru toate eforturile și munca depuse pentru Bucovina. De asemenea, Mihalescul i-a urat succes primarului ales al Rădăuțiului, precizând că acesta este tânăr și harnic și, cel mai important, a ales o echipă puternică împreună cu care vor face lucruri frumoase pentru Rădăuți.

„Trebuie să lăsăm haina politică în cui și trebuie să  ne apucăm de administrație. Eu voi acorda suportul meu total și voi face tot ceea ce depinde de mine ca parlamentar pentru ca Rădăuțiul să fie adus acolo unde este locul lui”, a conchis Dumitru Mihalescul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.