Deputatul PSD de Suceava Mirela Adomnicăi s-a declarat indignată de creșterile „din pix” ale prețurilor la carburanți. Totodată, deputatul sucevean a apreciat atitudinea fermă a miniștrilor PSD cu privire la măsurile luate de aceștia pentru a-i proteja pe români.
„Nu putem accepta prețuri crescute din pix, de la o oră la alta! Cine își imaginează că mai poate face asta, să știe că se joacă cu focul chiar în benzinărie!
 Specula și lăcomia acestor șarlatani, care vor să facă rapid munți de bani provocând temeri false românilor trebuie să primească o replică tranșantă și dură din partea instituțiilor statului!
Presedintele PSD Marcel Ciolacu a cerut ferm miniștrilor PSD să acționeze prin toate prerogativele pentru a proteja oamenii:
Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, a trimis Direcția Generală Antifraudă Fiscală într-o amplă acțiune de control și monitorizare a pieței carburanților. Vor fi analizate prețurile de cumpărare și vânzare din ultima lună pentru a se identifica motivele măririi prețurilor;
Ministrul Economiei, Florin Spătaru, a dispus ca ANPC să efectueze verificări la toți furnizorii de combustibil care au mărit aseară prețurile. Foarte repede, ministerul va veni cu o soluție legală – din practica europeană- astfel încât toți distribuitorii să fie licențiați și să-și piardă licența imediat ce încalcă regulile.
Ministrul Muncii, Marius Budăi, a dispus ca Inspecția Muncii să demareze de azi o campanie națională de control în toate benzinăriile pe componenta de sănătate și securitate în muncă și relații de muncă.
 Este se asteptat și din partea Consiliului Concurenței mai multă acțiune pentru a descuraja practicile comerciale neloiale. Această instituție încremenită în timp trebuie să se trezească și să-și amintească că servește interesul public!
 În următoarea ședință a Coaliției presedintele Ciolacu va cere măsuri clare astfel încât să fie evitata toată această sarabandă de speculații și încercări de destabilizare a economiei românești.
Această Coaliție s-a format pentru a găsi soluții. Și asta trebuie să livrăm populației!”, a transmis deputatul sucevean.

One Response

 1. Lenuta Mirela

  Am retinut:” specula si lacomia acestor sarlatani…”
  Serios, pusy?!
  Pzd-izdul Cusnir zis Buoby, o citit comunicatul tau?!
  Chiar vrei sa strici buna dispozitie si gustul cafelei bauta de Cusnir cu Mocanu in benzinaria OMV, de la intrarea in Sv,una din benzinariile a carui patron este pzd-izdul vostru Buoby Cusnir?!
  Si daca Buoby este unul dintre SARLATANI, inseamna ca si INCA dir. de la Cadastru, adicatelea Muocanu, tot sarlatan este pt. ca cine se aseamana, se aduna… chiar si la cafea la bienzinaria proprietate personala.
  Asta in timp ci prieturili la bienzinarie explodiaza.
  Uai uomuli, o trebuit sa sara-n nori preturile la combustibil ca sa aflam si noi pe ocolite de la Lenuta Mi re la Adomnicai cam cum este caracterul patronasilor de benzinarii, deci si a lui Buoby love coffe cu Muocanu and company.
  Pi tini Mirelo si pe Mocanu sa va viziteze oleaca DNA-u’ sa vada oleaca cum stati cu parandaraturili, cu mega averili si cu pamanturili, iar pi Buoby sa-l vizitezi ANAF-u si celelalte pi cari le-ai mai zas tu cu Ciolacku.

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.