Deputatul PSD de Suceava Mirela Adomnicăi a declarat că convocarea Camerei Deputaților într-o sesiune extraordinară pentru a valida o improvizație legislativă menită să-i păstreze pe acoliții puterii în funcțiile de șefi la televiziunea și radioul public este cinică și reprezintă o sfidare publică în condițiile în care puterea actuală, în pofida solicitărilor repetate ale PSD, refuză să includă pe ordinea de zi a sesiunilor parlamentare extraordinare legea consumatorului vulnerabil.
Deputatul sucevean a adăugat că un violent contrast între mobilizarea actualei puteri pentru interesele sale partizane și nepăsarea față de interesele milioanelor de români.
Este a doua oară în ultima lună când actuala coaliție refuză discutarea în regim de urgență a legii consumatorului vulnerabil, așa cum PSD a cerut oficial, încă din 20 iulie.
PSD era pregătit cu amendamentele necesare la această lege extrem de importantă.
În plus, PSD a pregătit un proiect de lege care să asigure sprijin în fața scumpirilor la energie nu doar consumatorilor casnici, ci și antreprenorilor și firmelor.
Asigurările recente ale premierului Cîțu și ale președintelui Camerei Deputaților Ludovic Orban, că legea consumatorului vulnerabil ar fi o prioritate se dovedesc minciuni propagandistice, care aruncă în derizoriu realitatea crâncenă că sute de mii de gospodării sunt în pragul debranșării pentru că nu mai pot face față scumpirilor curentului electric și gazelor”, a transmis deputatul sucevean.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.