Deputatul PSD de Suceava Mirela Adomnicăi a informat că ministrul Muncii nu face nimic pentru a proteja pensionarii!
Deputatul sucevean a adăugat că ministrul Raluca Turcan constată cu zâmbetul pe buze cum ia premierul bani de la pensionari pentru a-i folosi în jocurile politice ale actualei coaliții de guvernare.
„Este o mare minciună că acești bani nu mai erau necesari când este un deficit de 8 miliarde de lei la bugetul de pensii, pe primul trimestru.
Rectificarea lui Cîțu este doar un împrumut fraudulos pentru finanțarea jocurilor politice din partidele aflate la guvernare, iar banii va fi puși la loc la rectificarea din iarnă.
Premierul îi minte pe români!
Raționamentul său sfidează logica. Pe de o parte, spune că a crescut colectarea, care ar fi permis creșterea pensiilor, așa cum cere PSD, dar, pe de altă parte, refuză să le majoreze, conform legilor în vigoare, chiar dacă explozia prețurilor a dus la scăderea drastic a puterii de cumpărare.
Lui Cîțu nu-i pasă de problemele românilor, de problemele cauzate pensionarilor și persoanelor cu venituri mici și medii odată cu creșterea inflației.
Folosește acum banii pensionarilor pentru a câștiga voturile din partid și pentru a regla jocurile de putere din coaliția de guvernare.
Dar, la finalul anului va fi obligat să plătească pensiile, chiar dacă nu mai sunt bani la buget. Și va pune banii la loc, la o nouă rectificare, din alte împrumuturi angajate pe spatele românilor”, a explicat deputatul PSD de Suceava Mirela Adomnicăi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.