Deputatul PSD de Suceava Mirela Adomnicăi a declarat că PSD nu poate vota un guvern cu miniștrii USR care au provocat catastrofa sanitară din România.
Deputatul sucevean a subliniat că PSD nu va vota sub nicio formă un guvern condus de USR care e direct responsabil de dezastrul fără precedent în care a ajuns sistemul de sănătate din România. O astfel de variantă este pur și simplu de neconceput și arată cât de iresponsabilă a fost decizia președintelui Iohannis de a desemna un prim-ministru chiar din rând celor care au provocat genocidul sanitar pe îl vedem în aceste zile.
„Cei doi miniștri USR ai Sănătății, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă, precum și vicepremierul Dan Barna, care a avut atribuții în domeniul Sănătății, poartă răspunderea directă pentru haosul generalizat din acest sector, începând de la incendiile repetate din spitale și până la lipsa acută de medicamente esențiale pentru tratarea pacienților covid sau a bolnavilor cronici. Sunt sute de români care acum mor cu zile în spitalele din România pentru că medicii nu le pot administra medicamentele ce le-ar putea salva viața.
Iar după ce au dus sistemul de sănătate în colaps și au lăsat țara total nepregătită în fața previzibilului val patru al pandemiei, ca cei de la USR mai au și aroganța fără margini de a propune un nou guvern cu aceeași miniștri care au dus România pe primul loc în clasamentul negru al deceselor covid din Europa!
 PSD va vota categoric împotriva oricărei formule de guvernare cu Dacian Cioloș prim-ministru și solicită președintelui Iohannis ca după ce Parlamentul va respinge această propunere jenantă și profund neinspirată să declanșeze consultări serioase pentru formarea guvern de specialiști, cu o largă susținere parlamentară, care să gestioneze țara până la organizare alegerilor anticipate la primăvară”, a declarat deputatul PSD de Suceava Mirela Adomnicăi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.