Deputatul Cătălin Ioan Nechifor, liderul PRO România filiala Suceava, susține că la alegerile prezidențiale care vor avea loc la sfârșitul acestui an, o victorie a lui Liviu Dragnea sau Klaus Iohannis nu ar fi o soluție bună pentru România.

„Ar fi un coșmar ca România să fie predată lui Liviu Dragnea și cred că e suficient ca 8 ani să fie îndeajuns de guvernat cu PSD, mai ales acest PSD condus de Dăncilă, Andrușca, Bădălău și alții care se cred miniștri”, a transmis Cătălin Nechifor.

Acesta este de părere că este momentul unei schimbări iar finala prezidențială să nu se joace între Klaus Iohannis și Liviu Dragnea.

„Cred că este momentul unei schimbări și cred că trebuie să facem tot posibilul ca finala prezidențială să nu se joace între Klaus Iohannis și Liviu Dragnea. Habar n-am ce aș putea face atunci și nu știu ce ar putea face foarte mulți oameni, poate milioane de oameni. Ce să alegi între Klaus Iohannis și Liviu Dragnea? Și atunci cred că soluția corectă este a treia cale, o a treia persoană, o a treia mișcare politică importantă și vreau să vă spun că așa a fost să fie și în 2004 și în 2009 și în 2014. În 2004, știți foarte bine, candidatul la președenție era Teodor Stolojan, anunțat cu mult timp înainte, apoi în septembrie s-a sucit, a plâns Traian Băsescu, a venit și a câștigat, în 3 luni de campanie. În 2014, mult mai simplu, candidatul era Crin Antonescu. S-a sucit Crin, a venit Klaus Iohannis, a câștigat președenția. Deci, se poate. Doar poate că, de data asta, alegem mai bine. Dacă vine tot vreun Băsescu sau un Iohannis, n-am făcut nicio schimbare”, a conchis deputatul sucevean.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.