Nominalizarea Olguței Vasilescu la Ministerul Transporturilor după ce a fost ministru al Muncii nu este pe placul liderului Pro România, Organizația Suceava, Cătălin Nechifor. Acesta a postat pe pagina sa de socializare un mesaj prin care arată că zona Moldovei este ștearsă din planurile CNAIR.

„Iată că a apărut de ieri confirmarea că motivul principal al schimbării ministrului transporturilor (nu că ar fi făcut ceva considerabil actualul demisionar) a fost reconfigurarea planului de autostrăzi și drumuri expres în România, mai precis planul de ștergere a zonei Moldovei, cea de Nord – Est, din prioritățile pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere.

Olguța Vasilescu a declarat că e fericită pentru semnarea la CNAIR a drumului expres Craiova – Pitești, asta spuneam și eu la momentul remanierii guvernamentale și arătăm că propunerea inițială, Olguța Vasilescu (locuiește în Dolj), dar și cea de a doua, Mircea Drăghici (locuiește în Argeș), au drept scop realizarea acestui tronson, singura necunoscută fiind locul de unde ar fi urmat începerea investiției.

Din nefericire, nu cred că vor reuși să facă nici în aceste condiții drumul expres, la ce speranță de “viață” au miniștrii transporturilor, însă cel mai trist este că Zona Moldovei este din nou pusă la colț.

Și pentru că anticipam acest deznodământ, am semnat proiectul de lege pentru construirea autostrăzii Nordului, Suceava – Maramureș, șansele nu sunt foarte mari să se facă, dar acum, dacă va trece legea prin Parlament, poate fi creat un factor de presiune suplimentar pentru Guvern, oricare ar fi culoarea politică”, a declarat Nechifor.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.