Liderul Pro România Suceava, deputatul Ioan Cătălin Nechifor, îi atrage atenția președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur. Deputatul sucevean a spus că este obișnuit ca alții să se laude cu munca lui, însă fiecare ar trebui să aibă realizările sale.

„Am solicitat să îmi dea un exemplu de proiect european pe care Consiliul Județean Suceava, în acest mandat al lui Gheorghe Flutur, l-a depus pentru finanțare. Domnule Flutur, faceți ceva că timpul trece. Mai aveți un an și  e gata! Și e păcat pentru că unii și-au pus speranțe și au fost dezamăgiți”, a precizat liderul Pro România Suceava.

Nechifor i-a recomandat lui Flutur să atragă și fonduri europene pentru că împrumuturile pe care le face pentru a realiza anumite proiecte în județ, trebuie plătite de cineva.

„Domnule Flutur, din împrumut, oricine își cumpără orice, dar cine îl plătește înapoi?”, l-a întrebat deputatul sucevean pe președintele Consiliului Județean Suceava.

Acesta este un material electoral altfel de cum v-ați obișnuit, este despre realități, despre adevăr, despre proiecte care există, proiecte care au fost făcute, de mine, Cătălin Nechifor, Victor Ponta și Corina Crețu. Astăzi, toți trei suntem în Pro România, iar pe 26 mai puteți să veniți să ne votați pentru Parlamentul European, pentru România, pentru Suceava.

(Advertorial Pro Romania MFC 41190009)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.