Președintele Pro România Suceava, deputatul Cătălin Ioan Nechifor, și candidatul formațiunii politice pentru funcția de primar al municipiului Suceava, Florin Sinescu, au participat, joi, 30 ianuarie, la ședința de Consiliu Local, la care s-a votat proiectul de hotărâre privind bugetul pentru anul 2020.

„Am asistat la ședința de buget, buget care pare foarte bun pe hârtie, cu mulți bani. Nu văd însă foarte multe elemente de dezvoltare. Am fost extrem de atent. Cred că bugetul este nerealist, însă sper că dacă schimbăm primarul o să putem să îndeplinim și bugetul și, evident, dezvoltarea, pentru municipiul Suceava”, a declarat președintele Pro România Suceava, deputatul Cătălin Ioan Nechifor.

Și candidatul Pro România pentru funcția de primar al municipiului Suceava, Florin Sinescu, consideră că în bugetul pentru anul 2020 au fost incluse investiții care nu sunt sustenabile.

„Filizofia de buget aduce în atenția sucevenilor câteva investiții care, din punctul meu de vedere, nu sunt sustenabile și aici vorbesc în primul rând despre nocturna de pe Stadionul Areni, un stadio care, din păcate, nu mai prezintă siguranță nici pentru spectatori, nici pentru cei care joacă. De asemenea, roata panoramică, care nu va face decât să vedem mizeria de pe străzi. Sunt lucruri care sunt de făcut înainte de acestea. Vorbim de străzile de pământ din municipiul Suceava, străzile balastate și multe alte lucruri. Pentru că este o nevoie de o prioritizare, astfel încât fiecare sucevean să aibă acces la utilitățile pe care le-ar pune la dispoziție Primăria”, a declarat Florin Sinescu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.