Liderul Pro România Suceava, deputatul Ioan Cătălin Nechifor, critică modul în care șeful Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu procedează. Astfel, Nechifor a precizat că acum, când parlamentarii sunt în vacanță, acesta a convocat o sesiune extraordinară pentru a discuta despre măștile achiziționate de către Unifarm, un subiect care este de competența DNA.

„Mâine, 7 iulie, se dezbate o moțiune simplă împotriva ministrului Ion Ștefan, dar nu este un subiect care să genereze urgență. Din punctul meu de vedere, ceea ce face acum domnul Ciolacu, nu este altceva decât dorința de a acapara un subiect mediatic, fără să aibă fundament”, a explicat Nechifor.

Deputatul sucevean a mai precizat că, în ultimul timp, se discută de o moțiune de cenzură care să genereze căderea Guvernului Orban, însă este bine știut faptul că președintele Iohannis nu va numi niciun premier de la PSD sau de la alte partide, ci doar de la PNL.

„Dacă domnul Ciolacu va genera moțiunea în perioada aceasta de sesiune extraordinară, vom ajunge la un conflict constituțional, pentru că, în Constituție este scris foarte clar că moțiunea de cenzură poate fi depusă în sesiune normală. În acest moment PSD joacă la cacealma și cred că tot ceea ce face acum șeful PSD este doar campanie personală pentru că acolo sunt dificultăți din ce în ce mai mari”, a subliniat Ioan Cătălin Nechifor.

Liderul Pro România a mai adăugat că Marcel Ciolacu încearcă să-și impună locul în partid, mai ales că PSD-ul a avut probleme în ultima vreme. De altfel,Nechifor a subliniat că guvernarea actuală este văzută de români ca fiind una dintre cele mai corupte din istoria postdecembristă.

În altă ordine de idei, Nechifor a subliniat că formațiunea politică din care face parte a votat pentru căderea Guvernelor Dăncilă și Orban 1, însă pentru a evita blocaje majore, trebuie găsite soluții concrete în ceea ce privește formarea unui nou legislativ.

„Soluția ar fi un premier independent, care ar putea să ajute România să treacă mai ușor prin criza profundă prin care trece acum, atât cea cauzată de pandemie, cât și cea economică”, a conchis Ioan Cătălin Nechifor.

One Response

 1. Mugur_Ciumică

  Nu e deloc simplu să fii un renegat,unul de duzină,că după ce domnul Nekifor a făcut și kk mare și kk mic pre el când l-au speriat ,pe ultima sută de metri ai mandatului său de prim-secretar al CJ al PSD Suceava cu un „rechizitoriu” ieșit în presă,făcut de un reservist de la raionul de rezerviști al Regiunii Penticostale de Nord-Est,unul aflat în transă,inca sub efectul unei glosolalii specifice,deci dumnealui a dezertat,așa cu depunerile pre el,cum era și s-a dus la raionul său de rezerviști,la fratele Ponta,încercat și el din greu de diferite culori ale ciumei,dar mai bărbat și,pesemne,mai mare în grad…
  In popor,vasăzică în rândul alegătorilor din zona de munte,șes și bahnă,cei după care umblă cu limba scoasă atât Flutur cât și alți politruci cu șansa a doua,circulă o vorbă despre facerea de bine, care s-ar potrivi perfect la prestația bietului Nechifor C…
  Că pre dumnealui au pus mână de la mână și l-au făcut om alde Mârza ,cel care punea tabla pe om și pe basca omului ,ca din partea PSD ,însă tot pe filiera din deal,adecă de la un anume cârciumar de pe Zamca,apoi l-au finisat și l-au curățat de rugină a’ lu’ Stan& Daughter,să ne fie nouă bine și lui așișderea,că ce dacă a comis un dezastru ca prim-secretar al CJ al PSD,vai,să nu aibe băiatul un loc în parlament,așa câinoși să fim noi?
  Și iaca așa l-au băgat la terapie intensivă,la parlament,de pe loc eligibil,să se mai hodinească și el după așa un efort cumplit de păstrare și întreținere a gardeorobei de bundițe a lui Flutur,să nu dea molia în ele pe când s-o întoarce dumnealui… Tot în mandatul său de preș. al CJ Suceava s-a petrecut apogeul dezmățului din șanțul Cetății de Scaun,la fel ca domnul Boby și dumnealui crezând că muzica rock crește IQ-ul,lucru care se și vede,dealtfel de la o poștă,adică de la poștă la sediul PSD Suceava…
  Numa’ bine ce a fost internat la parlament și dumnealui a mulțumit din inimă partidului care l-a făcut om,că ce ar fi fost el dacă nu l-ar fi adus Mârza de mână la grădinița de cadre din dealul Zamcii,pe unde au mai trecut și alții,creștini ortodocși și penticostali de seră,ca să se dovedească că ,toți,de la o fântână au izvorât și cură? Drept pentru care a început să critice PSD-ul de pe poziții maoiste,în rolul lui Mao,unul de pe care zornăie tablele,aflându-se cuviosul Ponta… Scuipând amândoi ezact în sus,în direcția făcătorilor de bine,la toartă cu alte table zornăinde,unul dintre ei,mai ales,Daniel Constantin, un fel de victimă a perversiunilor de servicii,că numa’ ce întorci capul și el o face cu altul,dupe cum e tariful și organul ..Iar acuma că, exact în doza așteptată, cei 7 din Teba_g au tras clapa „partidului” lor și i-au lăsat fără mană și fără rol,uitați-vă și dvs. la pozele din ziare – nu că domnul Cătălin pare să-și fi dat singur cu tesla-n *oaie,apucându-se din nou de proorocit,doar-doar?
  Deoarece există riscul să redevină subinginer la Bunești,în lipsa unui mandat ferm din partea cuiva,fie ăla tablă sau mandolinist,numa’ să fie?
  Insă depinde și cum se va mișca iarăși domnul Gavril și cum bate vântul pe Zamca,a pustie sau a rod bogat,cum zdrăngăne iar tabla, pe om sau pe casă…

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.