Președintele Pro România Suceava, deputatul Ioan Cătălin Nechifor, la un an de când s-a înscris în noua formațiune politică, după ce a părăsit PSD-ul, a declarat că este bucoros că a făcut acest pas, dar și că a reușit să aibă câte o organizație a Pro România în fiecare localitate din județul Suceava.

„Vreau să spun că mă bucur foarte mult că am luat decizia atunci și chiar dacă mai sunt oameni care încă mă cred în PSD, nu mai sunt în PSD sunt în Pro România, fix de un un an lângă Victor Ponta, Corina Crețu și lângă ceilalți membri ai partidului. Îmi aduc aminte atunci erau câteva voci  care îmi reproșau că am plecat, care mă certau că nu trebuia să plec că trebuia să rămân să mă bat din interior să schimbăm PSD înapoi așa cum fusese. S-a întâmplat deseori lucrul ăsta am fost și eu în diverse ipostaze în care trădarea și-a spus cuvântul dar eu, Cătălin Nechifor, nu sunt genul ăsta de om. Atunci când lucrurile nu mai merg, atunci când ceea ce crezi tu că este bine nu se mai reflectă în decizii, în acțiuni în politica partidului, atunci e momentul să pleci să-ți cauți un alt drum, un alt proiect politic și mă bucur că am făcut lucrul ăsta. Ce puteam să fac mai mult atunci dacă rămâneam în PSD? Sub nici o formă nu reușeam nimic”, a declarat deputatul Ioan Cătălin Nechifor.

Deputatul sucevean a precizat că Partidul Social Democrat a dezamăgit pe foarte multă lume. De altfel, Nechifor a mai spus că știa la ce se înhamă când a ales să facă parte din Pro România, întrucât el a fost primul parlamentar care s-a alăturat lui Victor Ponta în acest proiect, însă nimic nu este ușor în viață.

„Pot să vă spun că azi, la Suceava, suntem mulți. Astăzi la Suceava avem organizații și membri în toate localitățile județului. Nu a fost ușor dar, din păcate, PSD a dezamăgit foarte mult. Și a dezamăgit prin Liviu Dragnea, prin Codrin Ștefănescu, prin Dăncilă, prin lideri locali obedienți puterii teleormănene și, cred că acest trend de dezamăgire e unul ireversibil”, a precizat liderul  Pro România Suceava.

În ceea ce privește alegerile europarlamentare, Nechifor consideră că partidul lui Ponta va scoate un scor important, întruct românii vor o schimbare.

„Europa politica se schimbă, oamenii se schimbă, clima se schimbă, viața se schimbă, totul se schimbă și atunci cei care nu fac față la schimbare, care nu se adaptează la noile condiții, pleacă. Lumea vrea altceva, s-a săturat de partide clasice, s-a săturat de anchilozare politică și cred că această construcție mai freș, mai proaspătă Pro România poate să fie într-adevăr soluția corectă și vom vedea, cu siguranță, pe 26 mai că scorul Pro România va fi unul important”, a conchis deputatul Ioan Cătălin Nechifor.

Acesta este un material electoral altfel de cum v-ați obișnuit, este despre realități, despre adevăr, despre proiecte care există, proiecte care au fost făcute, de mine, Cătălin Nechifor, Victor Ponta și Corina Crețu. Astăzi, toți trei suntem în Pro România, iar pe 26 mai puteți să veniți să ne votați pentru Parlamentul European, pentru România, pentru Suceava. (Advertorial Pro Romania MFC 41190009)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.