Deputatul Cătălin Ioan Nechifor consideră că cei din PNL fac o mare greșeală dacă vor folosi „Dama de pica” drept titlu pentru moțiunea de cenzură pe care o pregătesc.

„Până și câțiva liberali mi-au zis că așa ceva nu se face și că această idee este și mai proastă decât cea cu bâtele sau cu recenta plângere penală. Iată de ce trebuie să spun că de câteva zile lucrurile s-au schimbat, majoritatea guvernamentală nu mai există în Camera Deputaților, drept pentru care ceea ce vom face noi de acum înainte trebuie să ne responsabilizeze și mai mult, pentru că trebuie să cântărim cu atenție fiecare decizie și să măsurăm și efectele politice, sociale, dar și economice ale acțiunilor noastre prin prisma creșterii și a stabilității. Eu cred că avem și puterea și experiența să recunoaștem atunci când ceva este bun dar și să spunem răspicat când ceva nu este bine”, a declarat Călătin Nechifor.

Potrivit deputatului sucevean, sunt motive multe de analizat, care ar putea fi integrate în orice document programatic, inclusiv într-o moțiune de cenzură, cum ar fi situația macroeconomică, deficitul bugetului asigurărilor sociale de stat, absorbția scăzută a fondurilor europene și, tocmai de aceea, acesta nu crede că e bine de adus în discursul public astfel de teme misogine, legate de cum își îndeplinește din punct de vedere lexical mandatul actualul prim ministru.

„Asta are cine analiza, inclusiv electorii la momentul potrivit, dar noi, cei care am ales să facem opoziție venim în fața românilor cu lucruri concrete despre viitorul lor. Și asta nu undeva, cândva, ci chiar luni, 28 mai 2018, odată cu lansarea Agendei 2018 – 2024 a noului proiect politic Pro România”, a mai declarat deputatul Cătălin Ioan Nechifor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.