Liderul Pro România Suceava, deputatul Cătălin Nechifor a reacționat după ce Guvernul Orban a publicat miercuri Planul Național de Investiții și Relansare Economică, anunțat schematic cu o lună în urmă, și promis de executiv pentru redresarea situației economice a României.

„Iată că vizita premierului Orban în județul Suceava dă roade la scurt timp după ce marea delegație liberală a străbătut de la un capăt la altul județul, până tocmai la Vatra Dornei, după ce au ascultat acordurile din vioară la Rădăuți.
Astăzi (n.r. – 1 iulie) au lansat la iarbă verde, într-un regim de garden party, fabulosul Plan de redresare economică pe perioada 2021-2027. Nimeni nu știe de ce s-au oprit aici, puteau, foarte ușor, să-i dea înainte că doar hârtia suportă. Sau au rămas fără carioci pentru a desena miile de kilometri de autostrăzi, că despre bani cam rămân fără oricum”, a transmis Cătălin Nechifor.

Acesta a precizat că suma propusă pentru infrastructura rutieră națională este de 31 miliarde de euro, însă ceea ce e greu de înțeles este cum de au uitat în marele plan tocmai de Autostrada Nordului, cea care leagă Bucovina de vestul țării.

„Asta în condițiile în care premierul a fost în urmă cu vreo 10 zile chiar la Vatra Dornei, la o centrală termică cam ieșită din uz, acolo unde l-a pus pe ministrul transporturilor să anunțe solemn conectarea bazinului Dornei și a județului Suceava la rețeaua de autostrăzi din România.
Practic, Gheorghe Flutur, aducându-l pe Ludovic Orban în județ a pățit ca la Radio Erevan: premierul a luat, nu a dat autostrada nordului Suceava – Maramureș.
Mulțumim guvernului liberal pentru grija și atenția pe care ne-o poartă”, a conchis Cătălin Nechifor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.