Președintele Pro România Suceava, deputatul Ioan Cătălin Nechifor, a precizat că PSD-ul s-a retras în zona Fălticeniului, lăsând astfel, zona Bucovinei în grija lui Gheorghe Flutur și a Partidului Național Liberal. Acesta a mai spus că Fălticeniul era oricum „fieful” PSD-ului și că situația ar fi trebuit gestionată altfel.

De asemenea, deputatul sucevean a mai precizat că o parte dintre deputații PSD, chiar și o parte dintre cei de la Suceava, sunt nemulțumiți de situația din partid. Acesta a mai spus și că mai mulți parlamentari s-au plâns că nu au primit niciun ajutor politic sau administrativ în munca lor, însă li se cere perfromanță electorală.

„Văd că acum s-au blindat și cu subprefect. Văd că au multe funcții politice pentru oamenii din zonă, ceea ce e în regulă, dar zona Bucovinei a fost lăsată pradă lui Flutur și PNL-ului. Nu cred că mai este nimeni din zona Bucovinei care să conteze în ecuația administrativă județeană acum. Cred că este o repliere pentru că, conform sondajelor, Flutur și PNL vor câștiga „en fanfare” anul viitor la alegerile locale”, a declarat deputatul Ioan Cătălin Nechifor, președintele Pro România Suceava.

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.