Liderul Pro România Suceava, deputatul Ioan Cătălin Nechifor, susține că prietenia dintre liderii politici Ioan Stan și Gheorghe Flutur s-a șubrezit, cei doi certându-se acum precum doi copii răzgâiați. După cum spune Nechifor, niciunul dintre cei doi lideri nu a făcut nimic pentru comunitate. De altfel, deputatul sucevean spune că este de acord și cu Stan și cu Flutur când  se acuză reciproc că nu au făcut nimic.

„Văd că s-au tulburat foarte mult apele la Suceava. Dacă până acum câteva săptămâni a existat o prietenie foarte trainică, foarte solidă, care a avut întinderi și în trecut, e vorba de prietenia dintre Ioan Stan și Gheorghe Flutur, văd că acum s-a rupt lanțul de iubire și mă întreb de ce pentru că lucrurile păreau că merg bine. Nu făceau nimic împreună. Acum văd că își aduc foarte multe acuzații unii altora ți vreau să vă spun că sunt de acord cu fiecare în parte. Sunt de acord și cu Ioan Stan, când spune că Gheorghe Flutur nu a făcut nimic. Sunt de acord și cu Gheorghe Flutur, când spune că Ioan Stan nu a făcut nimic. Cred că e bine ca amândoi să se ia de mânuță și să încerce să explice oamenilor din Suceava, de ce nu au făcut nimic. Ei au avut un anumit agrement politic, o anumită înțelegere, un fel de no-combat și știe toată lumea. Înțelegerea dintre Flutur și Stan nu a fost benefică decât pentru ei pentru că s-au tratat cu un anumit respect unul pe altul, n-au colaborat împreună și n-am văzut vreun proiect inițiat împreună”, a explicat deputatul Ioan Cătălin Nechifor, liderul Pro România Suceava.

Nechifor a mai precizat că, atât Flutur, cât și Stan au intrat în politică încă de acum 20 de ani, iar acum se prezintă ca și când n-ar fi făcut vreodată politică sau n-ar fi fost vreodată în posturi importante.

„Se ceartă ca doi copii răzgâiați care se joacă cu lopățica și cu găletușa de nisip”, a conchis Nechifor.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.