Deputatul Pro România Cătălin Nechifor susține că trebuie adus un spital militar la Suceava, în contextul în care 27 de cadre medicale de la spitalul sucevean au fost confirmate pozitiv pentru noul coronavirus.

„E grav! Cât se poate de grav! Trebuie luate măsuri dure acum.
Spital militar adus la Suceava. Spitalul județean cred că posibil să fie compromis cu 27 de cadre medicale confirmate și cine știe câți asimptomatici sau cu rezultatele neconfirmate
Spitalul de la Fălticeni nu cred ca poate fi utilat în atât de scurt timp. Din păcate. Acum 5 ani era la 91% grad de realizare. Astăzi cred ca e imposibil sa aduci echipamente medicale sa le și montezi sa le și probezi sa faci și instruirea personalului
Nu mai avem timp de așa ceva
Acum vorbim de zile, poate ore.
Suceava are 600 mii locuitori. 30 mii s au întors în ultimele săptămâni din Italia, Germania, Spania, Israel, Franța, etc. Nu mai căutam vinovați. Important e ce facem azi. ACUM”, a transmis deputatul Nechifor.

Potrivit parlamentarului sucevean, este nevoie și de o carantină severă, de interdicții de circulație severă, muncă de acasă, izolarea persoanelor în vârstă, ajutor logistic de la București, dar și de încredere.

„Asta trebuie făcut pentru a evita o catastrofă.
P.S. Era bine dacă făceam de ieri sau de alaltăieri. Sub preș nu mai poate fi ținut nimic
Doamne ajută!” , a transmis deputatul Cătălin Nechifor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.