Actualul deputat Dumitru Pardău și-a prezentat astăzi, 15 noiembrie, optimismul într-o conferință de presă la sediul Partidului Național Liberal Suceava. A făcut-o ”din inimă”, am spune noi, pentru că nu suntem încă dumiriți dacă este USL sau ARD.

Declarațiile deputatului Pardău nu ne-au făcut să înțelegem în ce luntre se scaldă. Cert este că are întâlniri dese cu electoratul, proiecte pentru afaceriști și, cel mai important, un optimism debordant. Atât pentru el, cât și pentru ceilalți candidați ai Uniunii Social Liberale.

Dumitru Pardău: “Sunt optimist în şansele mele. Cred că USL va câştiga la Suceava cu un scor confortabil. A trecut o săptămână, mai sunt trei și deja apar tot felul de incidente. Eu sunt pentru o campanie decentă. Cer să se renunţe la atacurile la familie şi persoană. Am avut întâlniri cu oameni din mai multe localităţi, numai cu oamenii poţi merge mai departe. Sunt întâlniri benefice în care am primit laude, critici şi sfaturi. Important e ca cei care participă la aceste întâlniri să îşi spună opiniile decent. Mă consider o echipă cu Radu Surugiu și Nicolai Bereanu. Pe toţi trei ne preocupă aceleaşi probleme pentru că în zona de munte sunt cam aceleași lipsuri. Punem accent pe turism şi încercăm să impunem în viitorul mandat facilităţi pentru turismul din această zonă.  Pentru investitorii în turism sunt importante utilităţile, e vorba de racordarea la curent electric, e nevoie de schimbarea legislaţiei. E un lucru dificil dar nu e imposibil. Un proiect mai nou se referă la domeniul schiabil din Călimani”.

Pardău a explicat că se arată interesat de municipiul Vatra Dornei, un municipiu pe care ar vreau să îl aducă la același nivel la care era odată. Adică să îl transforme din nou într-o stațiune turistică importantă pentru județul Suceava. Mai mult, Pardău a amintit că a adus câteva fonduri pentru municipiul Vatra Dornei și că nu se va opri aici. Din contră, va încerca prin mai multe metode să atragă atât fonduri de la Guvern, cât și fonduri europene și investitori pentru dezvoltarea zonei de munte.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.