Deputatul PNL Bogdan Gheorghiu a fost prezent vineri, 21 octombrie, a.c., la  Conferința de Alegeri a Biroului Județean al Femeilor Liberale Suceava. Parlamentarul sucevean a transmis felicitări noului președinte, deputatul PNL Angelica Fădor, și a subliniat faptul că pe viitor își dorește mai multe femei în politica suceveană.
„Astăzi, la Gura Humorului, am fost alături de colegele liberale din județ la evenimentul în cadrul căruia dumnealor au ales echipa care va conduce Organizația Femeilor Liberale din Suceava în următorii ani. O felicit pe Angelica Fădor, noua președintă a OFL Suceava, care sunt sigur ca are capacitatea de a coagula energiile sucevencelor pentru ca acestea să contribuie, prin activitatea lor politică, la construirea unei societăți mai bune, atât pentru femei, cât și pentru noi toți.
În perioada în care am fost ministrul culturii, echipa mea de consilieri era compusă în egala măsură din femei și bărbați. Fiecare membru al echipei își îndeplinea responsabilitățile cu pricepere, dar nu pot sa nu remarc faptul ca partea feminină era cea care insufla întregii echipe atât pasiunea cât și determinarea pentru a depăși provocările întâlnite pe parcursul mandatului.
În general doamnele susțin cu foarte mult patos și corectitudine cauzele în care cred, de aceea consider ca este benefic și chiar necesar ca prezența lor în viața de partid să fie într-un număr cât mai mare.
M-am bucurat să văd o sală plină, cu atât de multe doamne și domnișoare din PNL care au dorința de a se implica pentru a aduce schimbări pozitive. Sunt sigur că demonstrându-și priceperea în profesia lor și dând dovadă de determinare și curaj, ne vom îndrepta spre un viitor în care, alături de femei precum Angelica Fădor, Irina Vasilciuc sau Angela Zarojanu, vom vedea în politica suceveană mai multe femei liberale de succes.
Felicit modul în care a fost organizat evenimentul de astăzi și urez succes noii echipe de conducere a OFL Suceava și tuturor doamnelor dornice să se afirme în politică!”, a afirmat deputatul Bogdan Gheorghiu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.