Deputatul PNL Ioan Balan a declarat duminică, 27 septembrie, la ieșirea de la urne, că Suceava are nevoie de oameni buni, capabili, care să poată să ducă zona pe un plan mai înalt decât este astăzi în ceea ce privește dezvoltarea.

„Am votat cu gândul la municipiul Suceava, cu gândul la județul Suceava, cu gândul la Bucovina. Mă gândesc la oameni care să poată să ducă Suceava pe un plan mai înalt decât este astăzi în ceea ce privește dezvoltarea. Sunt 80 de miliarde de euro care trebuie absorbiți de la Uniunea Europeană, iar la Suceava avem nevoie de oameni cu experiență, oameni care au mai făcut lucrul acesta și care știu cum trebuie făcut. Avem o șansă extraordinară, de aceea avem nevoie de oameni buni, oameni capabili, oameni care au demonstrat performanță. Am votat cu gândul cel bun”, a transmis Ioan Balan.

Alături de deputatul liberal s-a aflat și primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, care i-a îndemnat pe suceveni să iasă la vot.

„Fac un apel la suceveni: îi rog să meargă la vot! Noi, municipalitatea, împreună cu unitățile de învățământ și Inspectoratul Școlar am făcut tot ce trebuie pentru ca acest scrutin să se desfășoare în condiții de siguranță! Este foarte important să decideți soarta orașului nostru pentru următorii patru ani”, a declarat Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.