Liderul Pro România Suceava, deputatul Cătălin Ioan Nechifor, a afirmat că în luna ianuarie vor avea loc alegerile în organizația județeană a partidului, urmând ca în luna februarie să aibă loc Convenția Națională PRO România.

„La finalul acestei săptămâni ne vom vedea toți liderii și membrii PRO România. În cursul zilei de joi, 12 decembrie, am avut o primă întâlnire cu membrii partidului din zona Rădăuți și vreau să spun că mă simt foarte bine, într-o familie foarte frumoasă și cred, cu toată convingerea, că avem o echipă care arată bine, gândește bine, lucrează bine. Am trecut două etape, iar primul pas a fost la alegerile europarlamentare din vară, unde am luat 7%,  iar al doilea pas a fost la alegerile prezidențiale din toamnă unde am luat 10%. Avem al treilea pas la alegerile locale, pe data de 24 mai, un tur sau două nu are importanță, dar suntem pregătiți, iar al patrulea pas vor fi în toamna anului 2020, când vor avea loc alegerile parlamentare.

În perioada următoare, undeva în ianuarie, vom avea alegeri la nivelul organizației județene, alegeri care vor desemna o structură de conducere statutară a partidului, votată cu responsabilitate, obiective politice asumate, iar în februarie va avea loc, la nivel național, Convenția Națională PRO România. Atunci vom adopta și un document programatic politic foarte important, legat de viziunea partidului cu privire la partea de administrație publică locală și vom integra toate ideile care vin din toate departamentele partidului, iar cei interesați pot afla ce gândește PRO România cu privire la administrația publică, despre localități, comune, sate, orașe, municipii, județe, regiuni, țara în întregimea sa.

Avem nevoie de 2000 de oameni care să fie angajați în bătălia pentru consilii locale, județene și primării, și vreau să vă spun că am pornit foarte bine și sunt foarte pozitiv pe ideea că PRO România va reuși să găsească oameni capabili pentru aceste alegeri. Din cei 40 de oameni cu care m-am văzut la Rădăuți foarte puțini au făcut politică, dar ceea ce e foarte important e că discutăm. Unii dintre colegi îmi spuneau că nimeni nu îi asculta, nimeni nu îi băga în seamă, venea cineva și stătea sus la prezidiu, livrau mesajul și făceau poze, iar la final, la revedere, drum bun”, a declarat președintele Pro România Suceava, Ioan Cătălin Nechifor, care le-a mulțumit tuturor celor care au avut curaj să se înscrie într-un proiect nou.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.