Deputatul PSD Răzvan Rotaru a anunțat că regretă incidentul din seara zilei de 31 decembrie din parcarea Aeroportului Ștefan cel Mare din Suceava și își cere scuze pentru situația creată.

„Îmi cer public scuze! Am greșit că am staționat într-o zonă interzisă și nu am respectat de îndată indicațiile domnului polițist. În seara zilei de 31 decembrie, la aeroportul din Suceava îl așteptam pe fratele meu, care a venit din Italia pentru a-l vedea pe tatăl nostru care este grav bolnav. Nu eram deloc într-o stare bună. Din acest motiv, am plecat de acasă în grabă, mi-am uitat actele și nu mi-am dat seama că am parcat într-un loc interzis pentru că mai erau și alte autoturisme parcate. Am staționat aproximativ 5 minute”, a transmis Răzvan Rotaru.

Deputatul a adăugat că nu a folosit niciun fel de cuvinte calomnioase sau amenințări la adresa agentului de poliție. „Nu îmi stă în caracter să folosesc injurii sau jigniri, indiferent de situație și de interlocutor. Niciodată nu mi-am folosit calitatea de parlamentar pentru a obține vreun beneficiu! Realitatea a fost distorsionată. Dar admit că este vina mea că nu am avut actele asupra mea și că am parcat într-un loc nepermis.. Voi respecta decizia Poliției.”
Reamintim că deputatul botoşănean Răzvan Rotaru a fost amendat şi a rămas fără permis, după o oprire neregulamentară şi pentru că a refuzat să prezinte actele agentului. În plus, politicianul s-ar fi ales cu o plângere penală pentru ameninţare/ultraj după ce l-ar fi ameninţat şi înjurat pe poliţist. 
Întâmplarea a avut loc în ultima zi din anul 2019, pe Aeroportul din Suceava, şi a fost scoasă la iveală de criminalistul sucevean Bogdan Bănică, preşedinte executiv al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.