Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu susține că încă de la declanșarea acestei pandemii românii au fost puși în fața unui scenariu grotesc pus în operă de președintele Klaus Iohannis, de premierul Ludovic Orban și de ceilalți reprezentanți ai guvernării PNL.

„Aceștia, marionete manipulate de interese străine românilor, au recurs permanent la o stratagemă perfidă: cea a sondării limitei de suportabilitate a românilor. Când această limită a părut a fi atinsă au făcut un pas în spate, au fost sacrificați câțiva pioni credincioși sau naivi și a fost lăsat mereu să apară Klaus Iohannis ca ipocrit salvator al situației.

Ultima astfel de punere în scenă a fost propunerea odioasă a ministrului Sănătății, Nelu Tătar, care ar fi vrut să-i izoleze, în carantină, pe părinții și bunicii noștri smulgându-i din căminul lor”, a transmis deputatul Alexandru Rădulescu.

Potrivit acestuia, vârstnicii nu au beneficiat de empatia celor din PNL sau din USR-PLUS.

„Dimpotrivă, seniorii noștri au constituit un subiect de uluitoare batjocură în campaniile electorale ale acestora pentru simplul motiv că au fost asociați cu ideea de simpatizanți PSD-fapt pe care noi, social-democrații români, ni-l asumăm cu recunoștință. Dar avansarea ideii de izolare a vârstnicilor reflectă o culme a dezumanizării guvernului liberal și demonstrează încă odată că singura intenție a acestui guvern este de a transpune în faptă opiniile cinice ale altora, de exemplu opiniile exprimate de unii lideri europeni precum Christine Lagarde sau Ursula van der Leyen”, a declarat parlamentarul sucevean.

Deputatul Rădulescu susține că promovarea de către liberali a unei astfel de ipoteze de lucru, în contradicție totală cu moralitatea, principiile, tradițiile românilor a părut că atinge limita suportabilității acestora și evident că această ipoteză a fost respinsă de Klaus Iohannis care, cu machiavelismul său consacrat, a lăsat din nou ca oprobriul opiniei publice să cadă pe subalternii săi.

„Nu cred că fariseismul scenelor jucate de guvernanții PNL și de președintele Klaus Iohannis mai poate păcăli pe cineva și este cert că aceștia nu reprezintă interesele românilor”, a conchis deputatul PSD Alexandru Rădulescu.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.