Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu susține că azi, România, în plină criză generată de epidemia de Coronavirus, a fost aruncată într-un haos total prin inconștiența, neputința și rea-voința președintelui Klaus Iohannis, a parlamentarilor și guvernanților liberali.

Președintele Klaus Iohannis a demonstrat permanent o unică dorință de putere absolută prin impunerea ”guvernului său” și a ”parlamentului său”. Astfel s-a implicat, total neconstituțional, în dărâmarea guvernului PSD, a nominalizat ca premier un șomer, Ludovic Orban, pe care, cu o bătaie de joc totală la adresa românilor, l-a nominalizat și a doua oară fapt declarat noconstituțional de CCR. În același ton a numit ca premier o persoană controversată, Florin Câțu – cel care, speriat de ideea de guvernare, și-a depus azi mandatul”, a transmis deputatul sucevean.

Potrivit acestuia, PSD, în contextul dezastrului generat de epidemia de Coronavirus, a tratat cu responsabilitate momentul, a clamat necesitatea și a anunțat sprijinul pentru un guvern stabil care să gestioneze actuala criză epidemică și a propus și o serie de măsuri de combatere a efectelor medicale, sociale și economice ale epidemiei.

Însă liberalii și-au demonstrat din nou ipocrizia, probabil și în fața ultimilor din naivii lor susținători. Acum, când România este sub amenințarea exploziei epidemiei, când la granițele țării stau români disperați, liberalii își manifestă doar preocupările electorale. Această situație este identificabilă și la nivel județean: liderul liberalilor suceveni, în loc să fie preocupat 100% de rezolvarea problemelor generate de epidemie, se plasează permanent în logica de campanie electorală asumându-și cu nonșalanță unele realizări precum reabilitarea drumurilor județene sau realizarea condițiilor de extindere a conductei de gaz spre Vatra Dornei deși aceste realizări sunt rezultatul colaborării dintre guvernul PSD și parlamentarii social-democrați suceveni”, a conchis deputatul sucevean Alexandru Rădulescu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.