Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu susține că la votul de investire a guvernului Cîțu, vom asista la testul de onestitate al liberalilor.

„Sunt liberalii sincer animați de dorința de a oferi țării un guvern stabil sau premeditează în continuare, iresponsabil pașii către alegeri anticipate într-o situație de criză fără precedent?

Respectă de această dată litera și spiritul Constituției prin a-și vota guvernul propus ori mimează dorința și fentează, din nou, legea?”, a transmis deputatul Bejinariu.

Potrivit deputatului sucevean, PSD are doar 40% din voturile parlamentare, așadar liberalii ar putea coagula o majoritate cu celelalte partide, așa cum au clamat ca vor și au insistat că pot.

„Dacă ceea ce se întâmplă pe scena politică nu este o șaradă liberală și cronică ipocrizie, mă aștept ca în parlament liberalii să voteze la vedere pentru instalarea guvernului Cîțu. Altfel așa cum pică testul de onestitate vor pica și în sondaje și în preferințele electorale”, a conchis deputatul PSD Eugen Bejinariu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.