Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan semnalează că, pe zi ce trece, numărul deceselor de la Spitalul Matei Balș crește, iar  președintele României, Klaus Iohannis, se distrează, schiază și râde cinic în fața românilor, iar ministrul Sănătății ține cu dinții de funcție, anunțând tot felul de reforme, scoase pe ultima sută de metri, în fața acestei situații tragice.

Băiatul bun, Vlad Voiculescu, așa cum era prezentat în toate aparițiile TV, atunci când era pe băncil e opoziției, nu rata nicio ocazie să arate cu degetul către nenorocirile din sistemul de sănătate. Astăzi, când are ocazia să demonstreze că are cel puțin coloană vertebrală, nu face decât să arate că este acel politician vechi, dornic doar de imagine și de funcții publice. Un sistem nu se reformează atunci când, în cabinetul tău, cauți cât mai mulți oameni de comunicare și de imagine, și mai puțin oameni care să fie pregătiți să dea o șansă sistemului medical care salvează vieți.

Indiferent că va demisiona sau nu, Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, va târî pe spatele său oamenii carbonizați de la Matei Balș. Și acesta este doar începutul tragediei în care este vârâtă România de către această pseudo-alianță, formată doar pe baza unui interes de funcții și bani publici.

Doamne, păzește România de oamenii noi cu obiceiuri vechi”, a transmis deputatul Șoldan.

 

One Response

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.