Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan crede cu tărie că votul majoritar de pe 6 decembrie pentru PSD arată că milioane de români au încredere în măsurile PSD, iar asta înseamnă o responsabilitate și o misiune pentru social-democrați: să vină cu soluții în fața acestei crize sanitare și economice.

Șoldan a declarat că Noul PSD, prin construirea bugetului alternativ pentru anul 2021, arată că este partidul care, indiferent că este la putere sau în opoziție, este responsabil, consecvent și întotdeauna de partea României. 

„Pentru prima dată în România postdecembristă, avem un partid în opoziție care dă o alternativă de proiecție bugetară Guvernului, un îndrumător, un instrument de lucru pentru un guvern încă preocupat de împărțirea funcțiilor publice. Bugetul prezentat de PSD înseamnă o atitudine constructivă, responsabilă și pro cetățean.  Bugetul PSD este pentru oameni, nu pentru clientela politică, este pentru dezvoltare, pentru reducerea deficitului bugetar, stoparea virusului și revenirea la o economie sustenabilă, stimularea muncii și siguranța locurilor de muncă. Este un buget care are în vedere creșterea nivelului de trai prin relansarea economică și stimularea produselor românești fabricate în România”, a transmis deputatul sucevean.

Șoldan a mai subliniat că PSD nu „va scoate iepurele din pălărie”, așa cum coaliția de guvernare aruncă cifre în fiecare zi și asta pentru că PSD este un partid responsabil ce are alături specialiști pricepuți, nu magicieni.

„Vom reda o șansă României și o speranță românilor pentru un trai mai bun și pentru siguranța zilei de mâine, acasă. Bugetul-alternativă este un exemplu că PSD este pregătit să guverneze această țară, să arate că are soluții și mai ales specialiști care să scoată România din această criză sanitară și economică. 

În timp ce coaliția de guvernare ne convinge, pe zi ce trece, că nu se poate, că nu sunt bani, PSD este partidul speranței, care poate reda o viață demnă, care poate proteja locurile de muncă, pensiile și salariile românilor.

Ca Secretar al Comisiei pentru politică economică, reformă și privatizare din cadrul Camerei Deputaților, voi fi foarte vigilent în ceea ce privește propunerile bugetare care vor veni din partea coaliției de guvernare, care, în momentul de față, se încurcă zilnic în cifre, încercând să facă pe magicienii, doar că tare mi-e teamă că magia lor va duce la teleportarea bugetului către clientela politică

Așa-zisa dreaptă a României devine, pe zi ce trece, groparul economiei românești, iar în curând, coaliția de guvernare poate avea drept siglă o cazma care sapă groapa românilor. În astfel de situații, PSD nu poate sta deoparte, pentru că suntem partidul celor care se gândesc la ziua de mâine”, a transmis Gheorghe Șoldan. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.