Joi, 16 noiembrie, la sediul partidului AUR Suceava a avut loc conferința de presă săptămânală în cadrul căreia deputatul Florin Pușcașu a subliniat și faptul că AUR se consolidează atât la nivel de țară, cât și la nivel de județ.

„Consolidarea AUR, la Suceava, însemnă în primul rând înființarea de noi organizații. Ce pot să vă spun este că suntem triști că oamenii vin din disperare și ne privesc ca pe ultima speranță, alternativă, la ce oferă astăzi politicul.        Sucevenii sunt nemulțumiți  de nivelul de trai care se degradează în toate rândurile populației, iar oamenii de afaceri nu mai au nicio speranță că lucrurile se vor îndrepta. Foarte important este și faptul că, deși oamenii se îndreaptă către noi, au o teamă indusă de autorități. Vin și ne spun că ne sprijină cu plăcere, dar că vor păstra discreția în legătură cu opțiunile lor electorale. Personal, consider că acest fel de a conduce județul nu poate să mai continue”, a declarat deputatul  AUR Florin Pușcașu.

Întrebat dacă primarii din județ mai sunt sceptici atunci când vine vorba de AUR, deputatul a spus că situația s-a schimbat radical și că astăzi nu mai poate fi vorba de așa ceva.

„Primarii din județ sunt foarte deschiși și vă mărturisesc că am discuții cu foarte mulți dintre ei care vin și ne încurajează să ne facem treaba și lasă loc de discuții. Nu avem promisiuni din partea niciunuia de susținere necondiționată, însă avem încurajări din partea multora, și PNL și PSD, oameni care spun că s-au săturat de politica actuală a Guvernului Ciolacu și asta din cauza măsurilor care se răsfrâng asupra primăriilor pe care le conduc”, a transmis Florin Pușcașu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.