Deputatul PSD de Suceava George Șoldan a anunțat că un proiect în valolare de aproximativ 3 milioane de euro pentru comuna Grănicești a fost aprobat luni, 29 mai, la Ministerul Dezvoltării. E vorba de betonarea a 10,6 kilometri de drumuri comunale, care trec prin patru sate, respectiv Grănicești, Slobozia Sucevei, Gura Solcii și Iacobești.
„Fotografia e făcută în dimineața zilei de luni, 29 mai, în biroul domnului secretar de stat Alexandru Stoica, unde i-am însoțit pe primarul și viceprimarul din Grănicești, Gheorghe Nuțu, respectiv Florin Șalar, la semnarea contractului obținut prin programul «Anghel Saligny».
𝐆𝐡𝐞𝐨𝐫𝐠𝐡𝐞 𝐍𝐮𝐭̦𝐮 𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫 𝐝𝐞 𝟐𝟕 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐢 la Grănicești. Unul dintre cei mai longevivi primari din țară.
Și nu ar fi ajuns la al șaptelea mandat dacă nu ar fi transformat pur și simplu comuna, rezolvând astfel multe dintre problemele locuitorilor ei.
Doar dacă ar fi să povestesc despre proiectele din ultimii doi ani și jumătate ar trebui să scriu de două ori încă pe-atâta.
De la rețeaua de canalizare și extinderea celei de apă în Grănicești, la construirea de școli noi sau modernizarea celor existente, la amenajarea de terenuri de sport pentru elevi, la ridicarea podul rutier de 83 de metri peste Solcuța, la modernizarea dispensarului uman din Grănicești, reparația căminelor culturale din Grănicești și Românești etc.
Sunt câteva dintre proiectele pe care primarul Nuțu le-a implementat în Grănicești doar în acest al șaptelea mandat.
Am de învățat de la astfel de oameni și sunt mândru că fac parte din echipa mea, alături de mulți alți primari pe care PSD-ul îi are în acest județ.
𝐏𝐨𝐥𝐢𝐭𝐢𝐜𝐚 𝐬𝐞 𝐟𝐚𝐜𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐨𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢. Care la rândul lor fac tot ce pot ei pentru oamenii din comunitatea pe care o reprezintă.
𝐃𝐞 𝐚𝐬𝐭𝐟𝐞𝐥 𝐝𝐞 𝐨𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢 𝐚𝐯𝐞𝐦 𝐧𝐞𝐯𝐨𝐢𝐞!”, a transmis deputatul Șoldan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.