Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a declarat că integrarea României în Uniunea Europeană a fost poate cel mai mare proiect de țară din ultimii 30 de ani. Acesta a subliniat că inclusiv adversarii politici admit că PSD a fost capabil să-și stabilească un astfel de țel și că l-a dus la bun sfârșit cu succes.
„Astăzi, o să vedeți pe paginile mai vechilor sau mai tinerilor politicieni români cât sunt ei de europeni. Fals! Nu o să găsiți în mesajele lor referiri la românii care au muncit la negru în Europa zeci de ani sau despre eforturile Guvernelor conduse de PSD pentru a apropia țara noastră de UE, pentru a câștiga drepturi egale pentru români în Europa.
Astăzi, ne bucurăm de drepturile și libertățile la care generația părinților noștri nici nu visa. Avem obligația să ducem mai departe aceste valori și să menținem ce am câștigat în toți acești ani.
Astăzi, vreau să le mulțumesc înaintașilor noștri pentru eforturile depuse în integrarea României în Uniunea Europeană.
Mai dau un avertisment politicienilor aflați la guvernare: dacă veți dormi pe urechea dreaptă, veți pierde nu doar fonduri din PNRR, ci și drepturile românilor ca cetățeni europeni. Treziți-vă și puneți mâna la treabă, nu stați doar pe la televizor!
La Mulți Ani, Europa!
La Mulți Ani, românilor europeni!”, a transmis deputatul sucevean.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.