Deputatul PSD de Suceava George Șoldan este alături de comunitățile locale din județul Suceava și, de fiecare dată când are ocazia, îi motivează pe copii să învețe. De data aceasta, tânărul deputat a anunțat că 86 de copii din comuna suceveană Baia vor vizita capitala țării, ca răsplată pentru rezultatele lor școlare deosebite. Reamintim că, nu demult, pe aceleași criterii, mai mulți elevi din orașul Cajvana și din comuna Satu Mare au avut ocazia să viziteze Bucureștiul și Parlamentul României, la inițiativa deputatului Șoldan.
Altfel spus, parlamentarul sucevean va asigura, și de această dată, întreaga călătorie pentru toți copiii și însoțitorii lor.
„Marți, 15 august, de sfânta sărbătoare a Adormirii Maicii Domnului, am început ziua la Mănăstirea Putna, alături de colegii mei din PSD, unde am luat parte la Sfânta Liturghie oficiată de un sobor de preoți, în frunte cu arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic.
După liturghie, am ținut să fiu prezent la Zilele comunelor Satu Mare și Baia, două comune care au înflorit în ultimii ani datorită proiectelor și investițiilor realizate de cei doi primari, Toader Adrian Lavric și Maria Tomescu.
În prima capitală a Moldovei, la Baia, împreună cu doamna primar, Maria Tomescu, am premiat 86 de copii remarcabili pentru rezultatele lor meritorii la învățătură.
Mi-am exprimat bucuria de a susține tinerii și am oferit un premiu special: o excursie la București, unde vor avea oportunitatea să descopere obiective importante, inclusiv Parlamentul.
Cred cu tărie că tinerii sunt cea mai importantă resursă a României! Trebuie susținuți și încurajați în dezvoltarea lor personală, educație și participare activă în societate”, a spus deputatul PSD de Suceava, George Șoldan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.