Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a luat parte la Școala de Vară Regională a Tinerilor Social Democrați. Evenimentul s-a desfășurat duminică, 1 august, la Bistrița Năsăud. Deputatul sucevean a precizat că această reîntâlnire mult așteptată s-a desfășurat după doi ani de pauză.
„Cred că este un moment 0 (zero)  pentru stânga din România. Un moment de reasumare a valorilor de stânga și de creare a unei alternative consistente la actuala guvernare. Și eu cred că PSD este această alternativă credibilă.
Cred că doar iubind România și oamenii vom putea coaliza oamenii, ideile și proiectele care pot schimba în bine societatea noastră!”, a declarat deputatul Șoldan.
 Trebuie precizat că la întâlnirea organizată de către deputatul Bogdan Gruia au mai luat parte, pe lângă social democrați din București, Timiș, Vaslui, Suceava, Brăila și Mureș, și deputații Daniel Suciu, Vlad Popescu Piedone, Radu Popa, Laurențiu Țepeluș, vicepreședintele CJ BN Camelia Tabără, precum și mai mulți primari si viceprimari din județul Bistrița-Năsăud.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.