Deputatul George Șoldan s-a aflat duminică, 31 iulie, în comuna Poiana Stampei, acolo unde s-a desfășurat o nouă ediție a Festivalului Național „Flori de Dorna”.

Cu acest prilej, deputatul sucevean a declarat că această localitate reprezintă cea mai frumoasă poartă de intrare în Bucovina, prin oamenii ei și prin investițiile existente.

„Poiana Stampei, cea mai frumoasă Poartă de intrare în județul Suceava!

Și în zilele noastre, oamenii locului respectă valorile familiei, au mare grijă de moștenirea primită de la strămoșii noștri și au credință în Dumnezeu. Astfel de oameni, gospodari adevărați, fac ca oricine intră pe poarta Bucovinei să vadă și să iubească România frumoasă și autentică. Turiștii care vin pe aici au ocazia să întâlnească oameni primitori și să vadă unul dintre cele mai pitorești locuri din țară.

Competiția între gospodăriile din cele 7 sate ale comunei, pentru cele mai spectaculoase grădini cu flori și aranjamente florale, este o adevărată bucurie a privirii.

Felicitări organizatorilor, primarului Vilut Mezdrea, și tuturor locuitorilor din Poiana Stampei, care fac ca această comună să fie una dintre cele mai frumoase din județul Suceava!

Să ne revedem, sănătoși, și la anul”, a transmis deputatul Șoldan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.