Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan îi solicită miniștrilor de Interne și Mediului să ia măsuri concrete pentru a împiedica introducerea deșeurilor din alte țări pe teritoriul României. Deputatul sucevean a subliniat că acest lucru reprezintă o crimă și o lipsă de respect pentru țara noastră.
„România nu este groapa de gunoi a Europei! Solicit ministrului de Interne și ministrului Mediului să oprească fiecare tir de la graniță pentru verificări. Gunoaiele ilegale trebuie întoarse – toate! E crimă și lipsă de respect pentru țara noastră, care este asaltată de gunoaie prin toate punctele de frontieră!
Lucrurile nu trebuie să rămână așa! Facem parte din familia europeană, dar asta nu înseamnă că trebuie să acceptăm toată mizeria lor!
E suficient gunoi creat de Guvernarea PNL-USR în toată țara! Nu trebuie preluat modelul din sectorul 1 al capitalei în toate județele.
Trebuie să spunem stop “importurilor” de gunoaie!
Dacă acest lucru nu se va întâmpla, voi propune colegilor mei să depunem o MOȚIUNE împotriva miniștrilor mediului și de interne pe această temă.
Guvernul să-și facă treaba, campania electorală a trecut. Competiția dintre Cîțu și Orban nu îi interesează pe români”, a transmis Șoldan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.