Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a participat marți, 7 septembrie, la ședința comună a comisiilor de specialitate din Camera Deputaților în care a fost dezbătută și votată Legea consumatorului vulnerabil.
„În timp ce facturile la gaz și energie electrică au explodat, iar guvernanții fac scandal în loc să muncească, PSD a venit cu o serie de amendamente menite să sprijine familiile care au venituri reduse, de povara cheltuielilor la facturi.
Românii trebuie protejați de creșterea artificială a prețurilor la gaze și energie electrică.
Urmează o iarnă grea pentru cei mai mulți români. Peneliștii și useriștii trebuie să se dea jos de pe scaunele guvernamentale și să vadă că sunt milioane de români care riscă să rămână fără căldură și lumină în această iarnă. Sunt oameni bătrâni, oameni cu venituri mici, care nu-și vor permite să plătească facturile imense.
Să nu mai spună, cu cinism, că «cel mai ieftin MW de energie este cel pe care nu-l consumăm». Să nu condamne românii în această iarnă la frig și întuneric. Dacă nu știu sau nu vor să guverneze – să plece acasă! Toți trebuie să plece!”, a declarat deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.